3Com werkt niet langer via Westcon

Netwerkenleverancier 3Com heeft value add distributeur Westcon geschrapt van zijn lijstje van distributeurs. Westcon zou onvoldoende toevoegde waarde geleverd hebben.

Wie het IT Reseller Jaarboek grondig naploos kon er niet naast kijken dat sommige leveranciers minder distributeurs vermeldden dan we gewoon waren. Zo vulde ook 3Com enkel nog Ingram Micro en Tech Data in als distributeur, en werd Westcon niet meer vermeld.
 
3Com sales manager Belux Raf Peeters bevestigt dat “in goed wederzijds overleg besloten is om zeker voor project-based business, niet meer samen te werken, aangezien zij destijds niet in staat waren om de value add die we van onze distributeurs verwachten, te leveren. Daarom hebben wij onze focus op Tech Data en Ingram Micro geplaatst, die wel in staat zijn om de nodige know-how en toegevoegde waarde te bieden aan onze resellers.”
 
Bij Westcon kregen we voorlopig geen commentaar op het afscheid van 3Com. Op de Westcom-website prijkt 3Com wel nog steeds op de eerste plaats in het (alfabetische) lijstje van leveranciers.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business