Nieuws

Dubbele pech voor Didi Tech

Alsof distributeur Didi Tech & Distribution het al niet moeilijk genoeg heeft, kreeg het bedrijf nu ook nog tegenwerking van de natuur. Eind vorige week stortte het dak van een deel van de gebouwen in. Didi Tech vraagt zijn resellers geduld op te brengen.

“De precieze oorzaak kennen we nog niet,” zegt Didier Beernaert van Didi Tech & Distribution. “Misschien ligt het aan een blikseminslag, ofwel kon het dak de druk van de watermassa niet aan.” Feit is dat enkele tonnen water naar beneden gekomen zijn, met name op de technische ruimte, de voorraad en ook de kantoren.
 
Sinds dinsdag is Didi Tech weer telefonisch bereikbaar op de bekende nummers, en een deel van de leveringen kan ook al gebeuren. “Tegen volgende week moeten we weer op 90% van onze capaciteit kunnen draaien,” zegt Beernaert. “Tot die tijd moeten we onze klanten vragen wat geduld te oefenen.” Een deel van het personeel is momenteel technisch werkloos, en er wordt nog steeds gewerkt om alle water van de grond en uit de lucht te krijgen.
 
De server assemblage gebeurt momenteel in de burelen van Didi Tech. “We hebben genoeg jaren ervaring om alles snel weer operationeel te krijgen,” ziet Beernaert toch ook nog de zonneschijn na de regen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business