Nieuws

Securecomm verdeelt Netgear

Netwerkenspecialist Netgear heeft security distributeur Securecomm aangesteld als verdeler voor zijn Prosecure netwerkbeveiligingsproducten in de hele Benelux.

De Netgear Prosecure producten zijn recent geïntroduceerd. Het gaat om producten die uitgerust zijn met web- en e-mailbeveiligingsoplossingen zoals real-time detectie. De oplossing blokkeert direct verdacht verkeer dat nog niet geïdentificeerd is. Ook de Netgear ‘in-the-cloud’ spam analysetool beschermt het netwerk tegen spam, phishing en e-mail gebaseerde bedreigingen.
 
“Om deze producten optimaal te vermarkten zijn we op zoek gegaan naar een distributeur die aantoonbare ervaring in de beveiligingsmarkt heeft en een totaaloplossing kan bieden,” zegt Richard Jonker, country manager Benelux bij NETGEAR. “SecureComm heeft vele jaren ervaring in deze markt en wij vertrouwen er dan ook op dat deze expertise de klanten van NETGEAR-producten veel toegevoegde waarde zal bieden.”
 
Securecomm vindt de producten van Netgear een goede toevoeging aan zijn gamma: “In ons portfolio zijn wij altijd op zoek naar producten, waarmee we branchespecifieke oplossingen kunnen maken. Met de ProSecure oplossingen van NETGEAR kunnen we nu ook KMO- oplossingen op het gebied van Unified Threat Management en Secure Threat Management bieden. Op dat vlak hadden we eerst voornamelijk enterprise oplossingen. In combinatie met onze ervaring kunnen we zo onze klanten nu een content managementoplossing op maat bieden.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business