Microsoft Worldwide Partner heeft Hostbasket als finalist van de WPC Awards bekend gemaakt in de categorie “Hosting Solutions”. Midden juli weet het bedrijf uit Lochristi of ze de award ook binnenhalen. “We zijn uiteraard zeer blij met deze erkenning, die een jarenlange innovatie en commitment bekroont,” zegt marketingdirecteur Bert Van Pottelberghe van Hostbasket. “Dankzij deze […]


Microsoft Worldwide Partner heeft Hostbasket als finalist van de WPC Awards bekend gemaakt in de categorie “Hosting Solutions”. Midden juli weet het bedrijf uit Lochristi of ze de award ook binnenhalen.

“We zijn uiteraard zeer blij met deze erkenning, die een jarenlange innovatie en commitment bekroont,” zegt marketingdirecteur Bert Van Pottelberghe van Hostbasket. “Dankzij deze inspanning kunnen Hostbasket klanten steeds gebruik maken van de nieuwste technologieën om efficiënter samen te kunnen werken, te communiceren of zaken te doen via het internet. En dit zonder investering, ze hoeven enkel een laag maandelijks abonnement te betalen.”
 
De awards zijn ondergebracht in verschillende categorieën met winnaars uit een selectie van 2.000 deelnemers wereldwijd. De “Hosting Solutions Partner of the Year award” is een erkenning voor partners die het voorbije jaar bijzondere, op Microsoft gebaseerde, oplossingen ontwikkeld en aangeboden hebben.
De bekendmaking van de winnaar van de “Hosting Partner of the year 2009” award vindt plaats tijdens de Microsoft World Partner Conference van 11 tot en met 16 juli in New Orleans.