Nieuw partnerprogramma bij BackupAgent

BackupAgent lanceert het BackupAgent Partner Program. Met het partnerprogramma ondersteunt deze Nederlandse aanbieder van online backup- en recovery-software zijn partners op uiteenlopende manieren om hun productverkoop te stimuleren. Naarmate een partner meer kennis van en omzet uit BackupAgent-oplossingen genereert, verdient hij een hogere partnerstatus. Naar gelang de status profiteert een partner van meer voordelen.

“Met ons nieuwe partnerprogramma voorzien we partners van gestructureerde ondersteuning op verschillende niveaus. Zo bieden we ze de mogelijkheid om onder andere producttrainingen te volgen en gebruik te maken van ons partnerportal”, zegt Roland Sars, marketingdirecteur bij BackupAgent. “Dit resulteert in een win-winsituatie: partners kunnen hun klanten voorzien van speciale aanbiedingen, technische ondersteuning en advies. Daardoor verhogen ze hun omzet en die van BackupAgent. Deze opwaartse spiraal kunnen ze voortzetten tot de hoogste partnerstatus.”
 
Het BackupAgent Partner Program heeft vier partnerniveaus: Registered Partner, Silver Partner, Gold Partner en Platinum Partner. Hoe hoger het partnerniveau, des te strenger zijn de criteria en des te groter is het partnervoordeel. Naar gelang hun hogere partnerstatus moeten resellers voldoen aan meer trainings-, technische en commerciële voorwaarden. Iedere partner kan gebruikmaken van het BackupAgent-partnerportal. Hier vindt hij allerlei verkoop- en technische informatie over BackupAgent-software. Afhankelijk van hun partnerstatus kunnen partners bovendien gebruikmaken van gratis producttrainingen, mogen zij het BackupAgent-logo in hun communicatie voeren en biedt BackupAgent sponsoring aan voor marketingactiviteiten.
 
Begin dit jaar duidde het Nederlandse BackupAgent Source aan als distributeur voor België. Hostbasket is sinds eind vorig jaar ‘backup service distributor’ van BackupAgent.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business