Nieuws

Inter Access brengt vierde Belgische Oracle oplossing

Het Antwerpse softwarehuis Inter Access heeft als vierde Belgische bedrijf een op Oracle gebaseerde toepassing ontwikkeld binnen het Oracle Accelerate programma. IBM, OPM en BnV gingen Inter Access voor.

Oracle Accelerate is een programma van Oracle dat partners helpt om sectorspecifieke toepassingen te bouwen op één van de platformen van Oracle. De nadruk ligt daarbij op toepassingen voor de kleine en middelgrote ondernemingen. Recent maakte Oracle bekend dat er wereldwijd al meer dan 300 dergelijke toepassingen ontwikkeld zijn.
 
Inter Access lanceerde vorige maand een oplossing voor KMO’s (meer dan 30-40 gebruikers) die actief zijn binnen de sector van de industrial manufacturing. Het gaat om een volledige pre-geconfigureerde management oplossing met een business intelligence module voor rapportering. Het is de vierde Belgische oplossing binnen het Accelerate programma. Inter Access gebruikte de Oracle E-business suite als basis voor zijn nieuwe oplossing.
 
Eerdere Belgische Accelerate partners zijn IBM (Food & Beverage), OPM (Life Sciences) en BnV (Retail). Zij bouwden telkens verder op de oplossing JD Edwards EnterpriseOne.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business