Nieuws

D-Link is klaar voor Windows 7

Netwerkenspecialist D-Link laat weten dat acht van zijn 802.11n routers de tests voor compatibiliteit met Windows 7 glansrijk doorstaan hebben. Elk van deze producten komen in aanmerking voor het “Compatible with Windows 7” Logo Programma.

Het Windows 7 Logo Programma stimuleert bedrijven om producten te ontwikkelen die voldoen aan de standaard van Windows 7. Bijzonder is dat het Logo Programma deze producten ook test op de gebruikerservaring. Met het Windows 7 logo kunnen gebruikers hardware met een gerust hart aansluiten op hun computer. 
 
D-Link’s DIR-655, de Wireless N Gigabit Router, was de eerste router op de markt die de Windows 7 certificatie kreeg. Van de acht routers die gecertifieerd worden door Microsoft zijn er zes beschikbaar in Europa: DIR-855 Wireless N Quadband Router, DIR-825 Wireless N Quadband Home Router, DIR-655 Wireless N Gigabit Router, DIR-635 Wireless N Broadband Router, DIR-615 Wireless N Home Router en DIR-600 Wireless 150 Router.
 
“Dankzij de geautomatiseerde installatie en de connectiviteitsmogelijkheden, wordt het met Windows 7 nog gemakkelijker om alles uit uw product van D-Link te halen. Wanneer een gebruiker zijn toestellen verbindt, zullen deze automatisch herkend en geconfigureerd worden. Dit is een absolute meerwaarde voor de gebruiker, die meer zal halen uit de functionaliteit van het toestel en het netwerk” zegt Osbert Ong, Europees hoofd Product Management.
 
De producten van D-Link worden in België verdeeld door Delta-Link, Ingram Micro, Kappa Data en Tech Data.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business