Nieuws

Comstor wordt Benelux-distributeur van Riverbed

 

Westcon-dochter Comstor Nederland heeft een distributieovereenkomst gesloten met Riverbed Technology, de IT-infrastructure performance company voor netwerken, applicaties en storage. Dankzij deze overeenkomst wordt Comstor distributeur voor de WAN-optimalisatieproducten van Riverbed in de Benelux.

“Het WAN-optimalisatie productaanbod van Riverbed is een uitstekende aanvulling op onze oplossingen voor datacenters en virtualisatie”, zegt Thuur Tonnaer, general manager van Comstor Nederland. Met onze combinatie van marktpenetratie, schaalgrootte en ervaring, zullen we zorgen voor uitbreiding van het resellerkanaal in de Benelux. Daarbij zullen we resellers ondersteunen met training, leadgeneratie en marketing- en salessupport.

Riverbed Technology is door Gartner in het “WAN Optimization Controller (WOC) Magic Quadrant, 2009” van juni 2009 gepositioneerd in het ‘Leaders’ kwadrant. Dit rapport positioneert leveranciers in één van vier kwadranten, op basis van de visie van het bedrijf en van het vermogen om invulling te geven aan die visie. De vier kwadranten zijn: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players.

“We zijn bijzonder blij Comstor te mogen verwelkomen in het Riverbed Partner Network-programma”, zegt Nigel Lamber, channel manager voor Noord Europa bij Riverbed. “De distributieovereenkomst met Comstor past in onze strategie om te voorzien in de WAN-optimalisatiebehoeften van de Benelux-markt.”

Riverbed wordt in België ook al verdeeld door Exclusive Networks en Zycko. De onderneming richt zich op de WDS-markt (Wide Area Data Services). Door een combinatie van hardware en software reikt men oplossingen aan die het WAN-verkeer aanzienlijk versnellen. Bedrijven met verspreide vestigingen kunnen zo hun toepassingen centraliseren, met behoud van de applicatiesnelheid over het WAN. Riverbed biedt specifieke oplossingen om het gebruik van Exchange, SAP, Oracle, en diverse andere ERP-systemen over WAN’s te optimaliseren.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business