Nieuws

meet-it 2009: samenwerken om te innoveren

Op donderdag 17 september zal het weer over de koppen lopen zijn in Tour&Taxis in Brussel, want dan organiseert Tech Data de jaarlijkse hoogmis van het indirecte kanaal: meet-it.

Normaal gezien blikken bedrijven bij een jubileum als een 20ste verjaardag naar het verleden, maar Tech Data zegt dat het liever naar de toekomst kijkt. De boodschap die de distributeur er wil brengen is er een van samenwerking om tot innovatie te komen. “Innovatie is een belangrijke langetermijnfactor voor succes,” zegt Tech Data. “Daarom gaan we voor innovatie via nieuwe technologieën en businessmodellen.”
 
Dit jaar heeft Tech Data zijn face-to-face communicatie met resellers fors opgevoerd, onder meer door diverse workshops te organiseren en door het land in te trekken met de ‘TD in the City’ roadshow. “Een aantal partners kennen Tech Data alleen als de broadliner die we vijf of tien jaar geleden waren,” zegt algemeen directeur Patrick Steenssens. “Ze weten te weinig hoe ons aanbod en de manier waarop we met de markt samenwerken, veranderd is. Beslissingen uit het verleden blijven lang nazinderen. Zo denken veel resellers ten onrechte nog steeds dat we voor hen telefonisch onbereikbaar zijn. Aan een grote groep Tech Data resellers moesten we duidelijker maken waar we voor staan. Volgend jaar gaan we met dit soort ontmoetingen zeker door, om onze ‘community’ verder op te bouwen.”
 
meet-it ziet Tech Data als een nieuwe gelegenheid om nog eens met het nieuwe Tech Data uit te pakken, dat alle kenmerken van een broadliner combineert met de kwaliteiten van een value add distributeur. meet-it biedt ook een overzicht van alle nieuwigheden die Tech Data de laatste maanden opzette: Fusyx, td.media, financiële diensten als leasing, nieuwe verbeterde tools als Licensing OnLine en InTouch, STARS,… Uiteraard zullen er ook nieuwe vendors te zien zijn en als altijd zal het niet ontbreken aan promoties.
Alle praktische info en de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website van Tech Data.
 
IT Reseller is zelf ook aanwezig met een stand op meet-it. U kan er in primeur de septembereditie van IT Reseller komen ophalen, of kennismaken met de redactie.
 
In IT Reseller 16 brengen we ook een uitgebreid interview met Patrick Steenssens.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business