Nieuws

Infor zet adviesorgaan op voor Europese kanaalpartners

Softwareleverancier Infor zet een adviesorgaan op voor zijn Europese channelpartners. De raad werd opgericht om de communicatie en samenwerking tussen Infor en zijn netwerk van indirecte channelpartners te versterken.

Dankzij het adviesorgaan kan Infor optimaal gebruik maken van de industriespecifieke kennis, verkoopervaringen en de bestaande relaties aan de kant van de partners om zijn producten en de implementatie ervan te verbeteren.

Het channel adviesorgaan is ingesteld als een representatieve afvaardiging van het partnernetwerk van Infor, met doelstellingen die zowel Infor als zijn partners ten goede zouden moeten komen. Via de adviesraad verspreidt Infor informatie onder zijn partners en verzamelt het tegelijk belangrijke input uit de markt. Het uiteindelijke doel is het stimuleren van de verkoop en de prestaties van channelpartners.

De adviesraad moet Infor ook helpen bij het vinden van nieuwe partners met industriespecifieke ervaring en kennis van bedrijfssoftware voor de productie- en distributiesector. Het channel adviesorgaan is samengesteld uit tien EMEA-partners van het bedrijf. De tien partners komen uit verschillende landen en industrieën. Leden worden door Infor voorgedragen en rouleren na een jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business