Nieuws

Christophe Defrance wordt sales manager Benelux bij Panda Security

Beveiligingsspecialist Panda Security heeft Christophe Defrance aangesteld tot sales manager Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoopsresultaten in de regio en zal de sales en account managers voor de retail- en bedrijfssector aansturen. Panda werkt exclusief via een indirect kanaal.

Christophe Defrance begon zijn loopbaan als account manager bij Redcorp. Daarna werkte hij elf jaar bij Dell, waar hij de ommezwaai van een direct verkoopsbedrijf naar een kanaalstragie meemaakte. Bij Dell was hij onder meer channel director België, en zette hij het lokaal partnerprogramma op. Hij stelde er ook een channel en development account team samen. Vorig jaar ging hij aan de slag bij business intelligence bedrijf Informatica waar hij als regional manager Belux de Belgische afdeling opstartte.
 
Christophe Defrance omschrijft Panda als een jong en dynamisch bedrijf dat ondernemerschap stimuleert. “Voor mij de ideale werkomgeving. Ik geloof in het groeipotentieel van het bedrijf en wend mijn expertise graag aan om de verdere Benelux groei te ondersteunen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business