Op 29 oktober organiseren de Belgian Computer Dealers de tweede editie van BCD Academia. De seminars van BCD zijn bedoeld om meer technische kennis in het kanaal te brengen. Daarnaast zal BCD ook een aantal eigen initiatieven aankondigen. Vorig jaar in oktober organiseerde de BCD voor het eerst een sessie van BCD Academia. Daar werd […]


Op 29 oktober organiseren de Belgian Computer Dealers de tweede editie van BCD Academia. De seminars van BCD zijn bedoeld om meer technische kennis in het kanaal te brengen. Daarnaast zal BCD ook een aantal eigen initiatieven aankondigen.

Vorig jaar in oktober organiseerde de BCD voor het eerst een sessie van BCD Academia. Daar werd toen onder meer de samenwerking aangekondigd met Nelectra en werden ook de inspanningen van de BCD rond de promotie van de elektronische identiteitskaart toegelicht. Dit keer zal de BCD het onder meer hebben over het Start2suft@home project van de federale overheid, maar uiteraard ook over het eigen charter rond de N-Joy.
 
Naast de informatiesessie van BCD zelf, zijn er ook vier IT-bedrijven die een presentatie verzorgen: Isabel (Nieuwe toepassingen van Isabel 6), A-server (hosting datagegevens), 2by2 (voorstelling N-Joy computers) en Bell Micro (digitalisering van camerabeveiliging).
 
Deze BCD Academia vindt plaats in San Marco Village langs de A12. Meer informatie is te vinden op de website van BCD. Vooraf inschrijven is verplicht.