Nieuws

Colt meet tevredenheid partners

De partner van telecomoperator Colt zijn meer dan ooit tevreden over hun samenwerking met Colt. Dat moet blijken uit een tevredenheidsonderzoek dat Colt organiseerde en waarvan het nu de resultaten publiceert.

Uit de studie van Colt blijkt dat 82 procent van de partners van plan zijn hun samenwerking met Colt nog intensiever te maken. Uit het onderzoek kwamen ook nog een aantal pijnpunten naar voren die Colt moet aanpakken om de tevredenheid nog te verhogen. “Als je de resultaten van alleen de Belgische respondenten bekijkt, liggen die in dezelfde lijn”, zegt marketing manager SME Bart Froyen van Colt België. “Specifieke elementen die de Belgische respondenten bijzonder apprecieerden waren: het productgamma, het netwerk, service delivery en marketing support.” Froyen ziet daar een bevestiging in van het succesvolle Community partnerprogramma dat Colt in 2008 lanceerde.
 
Alles samen namen in Europa 164 partners van Colt deel aan het tevredenheidsonderzoek. Ze werden ondervraagd over zaken als account management, de prestaties van het netwerk, de marketing ondersteuning en de producten en diensten die Colt aanbiedt.
 
In de oktober editie van IT Reseller leest u een uitgebreid interview met Bart Froyen van Colt over het partnerprogramma.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business