Nieuws

Erudict vindt overnemer in Data Flow

Data Flow Consultancy gaat de failliete datacenterspecialist Erudict overnemen. De meeste contracten en werknemers gaan mee over.

Data Flow Consultancy heeft afgelopen vrijdag beslist om de specialist in infrastructuur voor datacenters over te nemen. Erudict had amper een week eerder de boeken neergelegd. De onderhandelingen waren kort, maar zeer intensief volgens een persbericht van Data Flow.

De curator van Erudict heeft vrijdag de potentiële overnemers gehoord en onmiddellijk beslist het bedrijf over te laten aan Data Flow. Hij koos voor een snelle overname, zodat de klanten verder bediend worden en de mensen bij Erudict aan de slag kunnen blijven.

Gevolgen voor personeel
De meeste mensen bij Erudict hebben niets te vrezen, volgens de overnemers. “De meeste werknemers zitten bij klanten op een contract te werken. Het grootste deel van de contracten blijft, dus blijven ook die mensen”, verklaart Data Flow-topman Jimmy Houtput. “Maar we gaan niet iedereen kunnen overnemen.”

Op dit ogenblik is Data Flow nog bezig met een inventarisatie van Erudict. Toch weet Houtput nu al te vertellen dat de meeste Erudict-contracten aansluiten bij de hoofdbezigheden van Data Flow. Dat zou continuïteit moeten garanderen voor klanten en voor de werknemers van Erudict.

Data Flow Consultancy is zelf recent overgenomen door de Franse groep Ausy. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business