Nieuws

MSI gaat met resellers naar Barcelona

MSI kondigt een actie aan voor zijn resellers in België, waarmee een reis voor twee personen naar Barcelona gewonnen kan worden. Resellers moeten minimaal 10 All-in-One pc’s kopen om mee te kunnen dingen naar deze prijs.

MSI heeft al enkele maanden de All-in-One pc’s in zijn assortiment, AE1900 en de AP1900. Bij deze All-in-One PC’s zit alle hardware geïntegreerd in het scherm, dit betekent dat de grote kast die normaliter onder een bureau staat niet meer aanwezig is. Alles zit in het scherm. Dit bespaart de klant heel wat ruimte, en MSI wijst er ook op dat het stijlvol design van de All-in-One mooi past in ieder interieur.
 
Resellers die minimaal10 All-in-One pc’s  bestellen, kunnen meedingen in de competitie en punten verdienen. worden. De dealers die de meeste punten bij elkaar sparen, worden door MSI uitgenodigd om mee af te reizen naar Barcelona. Punten krijgt de reseller niet alleen per aangekocht toestel, er worden ook extra punten toegekend aan resellers die rond de All-in-Ones promotie voeren in de eigen brochures of op websites.
 
De actie loopt van 15 oktober tot 15 december, en geldt enkel voor toestellen die Belgische resellers via de Belgische distributeurs aangekocht worden. De winnaars krijgen het goede nieuws te horen op 1 januari, zo kunnen ze het jaar meteen goed inzetten.
 
Voor meer informatie over deze actie kunnen resellers terecht bij hun MSI-distributeur. MSI wordt in België verdeeld door Bas Distribution, D&D Distribution en Tech Data.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business