Nieuws

Acronis lanceert registratieprogramma

Acronis, specialist in storage beheer, lanceert een registratieprogramma dat de deals van partners moet beschermen. Tegelijk is het partner portaal van het bedrijf nu ook beschikbaar in beide landstalen.

Het Acronis Opportunity Registration Programme (AOR) biedt Acronis Certified Partners en Enterprise Solutions Partners extra marge voor elke nieuwe opportuniteit die ze Acronis aanbrengen. Dit nieuwe programma maakt het volgens Acronis voor partners mogelijk om meer winst te maken en het beschermt ook hun voorverkoopinvesteringen door de deal te registreren bij de partner. Het Acronis Opportunity Registration Programme is toegankelijk voor alle Acronis partners en registratie is eenvoudig. Partners kunnen een opportuniteit registreren vanaf een waarde van 2000 euro door een inschrijvingsformulier op de Acronis Partner Portal in te vullen.
 
Dat portaal is nu trouwens ook in zowel het Frans als het Nederlands beschikbaar. Het portaal biedt resellers en distributeurs directe toegang tot tools die hun verkoopsproces kunnen ondersteunen. Het portaal is ook uitgebreid met extra ondersteuning, onder meer via een online support aanvraagformulier en een partner portal hotline.
 
“Partners vormen het kloppende hart van ons channel model,” zegt channel manager Benelux Dirk Raeymaekers. “We willen onze meest proactieve partners belonen en extra steun geven,” verklaart hij de ontwikkeling van zowel de portaalsite als het registratiesysteem.
 
Acronis verdeelt zijn producten in België via Distrilogie en Tech Data.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business