Nieuws

Betere ondersteuning resellers bij Compellent

Storage specialistCompellent Technologies breidt haar Benelux team verder uit: Jason Howell wordt aangesteld als business development manager, en vervangt hierbij Steven Dahlin die recentelijk gepromoveerd is tot sales director EMEA. Miquel van Vorstenbos vult de positie van storage architect.

Van Vorstenbos en Howell zullen actief zijn binnen Nederland, België en Luxemburg en werken vanuit het Compellent kantoor in Amsterdam.
 
De nieuwe aanstellingen kaderen in een periode van snelle groei voor Compellent. “Onze prioriteit is om klanten de meest efficiënte en betaalbare storage oplossing aan te bieden,” zegt. Andy Hardy, managing director international sales Compellent. “Jason en Miquel delen die filosofie en zij worden dan ook de sleutelfiguren in de verder groei van het 100% channel-only verkoopmodel binnen de Benelux regio.”
 
Jason Howell zal als business development manager voor de Benelux verantwoordelijk zijn voor het aanstellen en tevens ondersteunen van channel partners. Jason Howell is sinds 2007 werkzaam bij Compellent en bekleedde eerder de functie van business development manager maar dan in Oost-Europa en Azië. Hij start zijn loopbaan in 2000 en heeft verschillende jaren anciënniteit inzake pre-sales consulting opgebouwd bij onder andere IdentiSys en Liberty Lending Group.
 
Miquel van Vorstenbos wordt verantwoordelijk voor het technische ontwerp en implementatie van Compellent’s storage area network (SAN) oplossing bij partners en eindklanten in de Benelux. Hij heeft verschillende jaren ervaring in gelijkaardige functies bij ondermeer CommVault, i3-group en Getronics.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business