Nieuws

Nieuwe Europese channel manager bij Res Software

User Workspace Manageent specialist Res Software promoveert twee medewerkers. Claudia Crawfurd is aangesteld als Europees channel manager en Jeroen Storm is benoemd tot country manager Nederland. Met deze promoties wil Res Software de verdere groei van de organisatie stimuleren en het succes binnen Europa uitbreiden.

In haar vorige functie was Claudia Crawfurd verantwoordelijk voor het channel management van Res Software binnen Nederland. In de nieuwe functie beheert zij de belangrijke indirecte relaties van Res Software voor de gehele EMEA-regio. Hierbij werkt zij nauw samen met de lokale channel managers. Bovendien is zij eindverantwoordelijke voor de betrokken distributeurs en coördineert ze de partnerprogramma’s binnen Europa. Jeroen Storm werkte als sales manager voor Res Software binnen Nederland. In zijn nieuwe functie als country manager Nederland is hij verantwoordelijk voor de volledige sales-organisatie, inclusief direct touch, channel- en pre-sales.

“De promoties sluiten direct aan op onze groeistrategie binnen EMEA”, zegt Kees van Bekkum, vice president EMEA bij Res Software. “De EMEA-coördinatie is een belangrijke stap in onze aanpak om het contact met onze relaties te optimaliseren en het succes in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uit te breiden.”

De producten van Res Software worden in België verdeeld door Interact.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business