Nieuws

Bell Micro schrijft weer zwarte cijfers

Distributeur Bell Micro tekende in zijn derde kwartaal een stijging van negen procent op ten opzichte van de omzet in het tweede kwartaal. Er was wel nog een daling met 13% ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Bell Micro knoopte ook aan met winst.

Wereldwijd boekte Bell Micro in zijn derde kwartaal een omzet van 765,2 miljoen dollar. Er was ook 1,7 miljoen dollar winst. In het tweede kwartaal van dit jaar was er nog een verlies van 3 miljoen dollar en in het derde kwartaal van vorig jaar was er 28 miljoen verlies.
 
CEO W. Donald Bell is tevreden met de groei tegenover het tweede kwartaal en schrijft die zowel toe aan de uitstekende interne werking van Bell Micro en de grotere interesse in de producten die Bell Micro verdeelt. Hij toont zich ook optimistisch voor 2010.
 
De Europese cijfers waren iets minder goed dan de wereldwijde. Ten opzichte van het tweede kwartaal was er maar een vooruitgang met twee procent, tegenover het derde kwartaal van vorig jaar was er een achteruitgang met 13%. Toch gelooft Bell dat ook in Europa de cijfers zullen verbeteren. Europa maakte in het derde kwartaal 39% uit van de wereldwijde omzet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business