Nieuws

Ronald Ravel wordt sales & marketing manager bij Toshiba Benelux

Toshiba heeft Ronald Ravel benoemd tot sales & marketing manager voor de Benelux. Ravel was tot nu sales manager Toshiba Nederland. De benoeming van Ravel maakt deel uit van de stroomlijning van de Europese organisatie van Toshiba waarbij onder andere een Central Europe-organisatie is opgezet onder leiding van onze landgenoot Dirk Thomaere.

Ronald Ravel werkt al 16 jaar bij Toshiba, eerst als medewerker van ‘Operations’, een afdeling die hij later ook leidde. Daarna werd hij achtereenvolgens account Manager B2B en sales manager B2B. In december 2007 werd hij benoemd tot sales manager Toshiba Nederland. Ravel heeft ook uitgebreide kennis van het resellerkanaal in de Benelux.

Tot voor kort had de Benelux een eigen country manager, in de persoon van Jeffrey Willis. Die stapte eind september over naar een Europese marketingfunctie. De Benelux is sinds die tijd opgegaan in een grotere Centraal-Europese organisatie, die geleid wordt door Dirk Thomaere.

Ravel is enthousiast over zijn nieuwe functie: “We zijn nu onderdeel van een grotere Europese organisatie, hetgeen duidelijke schaalvoordelen oplevert. Dat zullen onze resellers ook gaan merken, bijvoorbeeld doordat ze kunnen profiteren van pan-Europese marketingcampagnes. Mijn doel is om op korte termijn het marktaandeel van Toshiba verder uit te bouwen, vooral in het zakelijke segment.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business