Nieuws

Lancering N-joy op BCD Academia

Met een honderdtal aanwezige resellers deed de tweede editie van BCD Academia het eind oktober iets beter dan de eerste editie van vorig jaar, maar toch is gedelegeerd bestuurder Dirk De Jonghe niet helemaal tevreden. “Zeker omdat de inhoud toch wel interessant was, met toelichtingen over het ‘Start2Surf@home’-project en het charter voor de Njoy-computer. Beide bieden de reseller toch voldoende mogelijkheden om extra zaken te doen.”

Voor deze tweede editie van de BCD Academia pakte de vereniging van Belgische computerdealers uit met een nieuwigheid: naast de technische sessies (verzorgd door Isabel, Aserver, 2by2 en Bell Micro) waren er ook stands van een aantal bekende (Microsoft, Apacer) en minder bekende vendors (Ultra-X, Underground_8, Wishbone). Deze laatste waren er vooral om in België resellers te rekruteren voor hun producten.
 
“De verschillend sessies werden telkens bijgewoond door meer dan veertig mensen, en ook de exposanten konden rekenen op heel wat interesse.” vertelt Dirk De Jonghe. Zelf had hij graag wat meer resellers gezien voor de officiële lancering van de Njoy. Zoals reeds gemeld in ons septembernummer, stelde de BCD een keurmerk op voor pc’s, met als belangrijkste kenmerk de drie jaar garantie en de mogelijkheid voor resellers om zelf de toestellen van een upgrade te voorzien en te herstellen. De Njoy wordt in drie versies geproduceerd door 2by2 en biedt de resellers een aantal voordelen die ze niet vinden bij de standaard-pc’s van de bekende A-merken.
 
Op basis van de reacties en evaluaties wil de BCD nagaan hoe ze de BCD Academia een vervolg moet geven. De BCD wil ook bekijken of de volgende BCD Academia net als dit jaar nog sessies voor de Nelectra-leden moet voorzien. Nu bleek de opkomst van Nelectra-leden relatief beperkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business