Nieuws

Carl Alloin nieuwe sales director bij Tech Data

Tech Data heeft een nieuwe sales director. Carl Alloin is afkomstig van Clearwire en volgt Wim Loncke op die vorige week in onderling overleg vertrok bij Tech Data.

Carl Alloin neemt zijn nieuwe functie per 1 december op. Alloin zal in het kantoor van Tech Data in Ternat werken en rapporteert aan Patrick Steenssens. Hij zetelt ook in het directiecomité van Tech Data Benelux. Filip Waelkens (sales manager B2B) en Cathérine Meert (sales manager B2C) rapporteren aan Carl Alloin.
 
In een bericht dat vorig week aan de partners verstuurd werd, wordt Wim Loncke bedankt voor zijn inzet gedurende de voorbije jaren. In de nota die ondertekend is door Patrick Steenssens wordt hem ook alle succes toegewenst in zijn verdere toekomst.
 
Het verleden van Carl Alloin zit vooral in de telecom hoek. Zo was hij eerder actief als engineer, account manager en sales & marketing manager bij KPN en Alcatel. Nadien was hij actief bij Telenet in de rol van sales director en vice president customer segment management. Tot juni was hij managing director bij Clearwire België.
businesscarl alloinitresellertech datawim loncke

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals