Nieuws

Universeel docking station bij Targus

Gebruikers die regelmatig met hun laptop heen en weer pendelen tussen kantoor en thuis, willen snel en probleemloos verbinding maken met het netwerk en met randapparatuur. Het USB 2.0 Docking Station van Targus kan voor deze gebruikers een oplossing bieden.

Met dit nieuwe USB 2.0 Docking Station van Targus kan alle apparatuur via één USB-kabel worden aangesloten. Deze kabel brengt foto’s en films in hoge kwaliteit over naar een extern scherm en is bovendien compatibel met alle typen laptops, ongeacht het merk. In slechts een paar seconden sluit de gebruiker een extern scherm, een printer, een netwerk en diverse USB-apparaten zoals een muis, toetsenbord of harddisk aan.
 
Het nieuwe docking station onderscheidt zich van bestaande modellen op de markt, doordat het foto’s en videobeelden in hoge schermresolutie (2048×1152) kan overbrengen. Dit betekent onder andere dat de gebruiker films op een groot scherm kunt bekijken of op twee schermen tegelijk kunt werken. Als een van de grootste voordelen van het docking station wijstTargus er op dat het geschikt is voor alle typen laptops. Dit betekent dat bedrijven die met meerdere verschillende computerleveranciers werken slechts in één type docking station hoeven te investeren, dat door iedereen kan worden gebruikt.
 
Bij thuisgebruik zorgt het nieuwe docking station ervoor dat de verschillende draagbare pc’s binnen een huishouden snel en probleemloos op een extern scherm, een printer, enz. kunnen worden aangesloten. Bovendien kan het docking station gemakkelijk van de ene op de andere computer worden aangesloten, zonder dat een herstart nodig is.
 
Het docking station heeft in totaal vier Hi-Speed USB-poorten, waarvan er twee “always on” zijn, zodat de gebruiker een muis of mobiele telefoon kan opladen terwijl de computer uitgeschakeld is of zich in de sluimerstand bevindt.
 
De producten van Targus worden verdeeld via Europea Trade, Ingram Micro en Tech Data.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business