Nieuws

Securecomm verdeelt Thinprint

Security distributeur Securecomm heeft Thinprint toegevoegd aan zijn portfolio aan producten. Securecomm gaat de enterprise oplossingen van Thinprint verdelen.

De overeenkomst tussen vendor en distributeur houdt in dat SecureComm de enterprise solutions van ThinPrint toevoegt aan zijn productportfolio en deze gaat distribueren aan een breed netwerk van resellers in de Benelux. De geavanceerde printmanagement software van ThinPrint stelt (value added) resellers in staat om veilige managed printservices aan hun klanten te bieden.
 
ThinPrint koos voor Securecomm omdat de distributeur zo dicht bij zijn resellers staat en daardoor waarde weet toe te voegen aan de producen. Directeur Raymond Kreefft van Securecomm van zijn kant ziet de samenwerking met ThinPrint als een waardevolle aanvulling.
 
De producten van Thinprint worden in België ook al verdeeld door Avnet, Distrilogie en Interact. Op de website van Thinprint staan ook vier erkende reselles van Thinprint vermeld: 3-IT en Eurosys als ‘certified’ partners, Realdolmen en 1st solutions als ‘authorized’.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business