Nieuws

Nieuwe lichtgewicht tas voor netbooks bij Targus

Targus brengt een nieuwe lichtgewicht tas uit voor netbooks en kleine notebooks. De nieuwe tas moet zorgen voor een optimale bescherming van de kleine computers.

Targus introduceert met de Targus A7 Netbook Messenger TSM101EU een 12"-lichtgewicht tas geïntroduceerd, waarmee de gebruiker zijn draagbare pc veilig in de juiste bescherming kunt meenemen. De tas is klein en elegant, maar tegelijkertijd zo neutraal qua design en materiaalkeuze dat hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.
 
Kleine laptops zijn vanwege hun lichte gewicht en beperkte omvang handig bij vergaderingen, in het onderwijs en om mee te nemen van en naar het werk. Maar als uw klant zijn computer meeneemt in een gewone tas of in een laptoptas die te groot is, kan zijn computer tijdens het vervoer gemakkelijk beschadigd raken door krassen en stoten.
 
De nieuwe Targus A7 Netbook Messenger – TSM101EU is een mooie en praktische netbooktas die ontworpen is om kleinere draagbare pc’s te beschermen tijdens het vervoer. De tas biedt plaats aan maximaal 12" laptops en heeft een uniek stootkussensysteem dat de computer tegen krassen en stoten beschermt. Dit stootkussensysteem zorgt tevens voor luchtventilatie, zodat een laptop die tijdens het gebruik erg warm is geworden tijdens het vervoer daarna snel kan afkoelen.
 
De tas is uitgevoerd in nylon van slijtvaste kwaliteit en heeft een waterafstotende bodem, zodat de tas bestand is tegen alle mogelijke externe weersinvloeden.

Langere tijd met een laptoptas rondlopen wordt op den duur zwaar en onaangenaam, maar bij de ontwikkeling van de nieuwe Targus Netbook Messenger is hiermee rekening gehouden. De tas weegt slechts een halve kilo en door de gevoerde, verstelbare schouderriem is de tas ook heel aangenaam om te dragen.
 
De tas is voorzien van een aantal extra vakken voor accessoires. Deze vakken zijn gevoerd met zacht microsuède, waardoor bijv. mobiele telefoons, pda’s of camera’s ook tegen krassen worden beschermd.
De producten van Targus worden in België verdeeld via Europea Trade, Ingram Micro en Tech Data.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business