Nieuws

Lexmark en Ingram Micro verlengen Zero Risk

Nog het hele eerste kwartaal van dit jaar blijft het Lexmark Zero Risk Programma van Lexmark en Ingram Micro verder lopen. Op die manier kunnen resellers zonder financieel risico printers van Lexmark in voorraad nemen.

De Zero Risk campagne startte in oktober en is er op gericht uitzonderlijke verkoopsvoorwaarden toe te kennen aan IT resellers uit het Ingram Micro netwerk die één of meer verkooppunten hebben. Binnen deze actie worden de financiële risico’s verbonden aan het nemen van 60 dagen voorraad geëlimineerd. Niet verkochte toestellen kunnen na deze periode teruggestuurd worden. Op voorwaarde uiteraard dat de toestellen nog in originele staat zijn.
 
Lexmark en Ingram Micro verlengen deze actie nu omwille van het succes er van. De actie hield onder meer ook in dat de resellers extra ondersteuning krijgen van Lexmark. Zo gaan vertegenwoordigers van Lexmark ter plekke bij de reseller informatie geven over de producten. Verder zijn er ook een of meerdere demotoestellen aan goede voorwaarden, en Lexmark stelt ook verkoopsondersteunende brochures ter beschikking.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business