Nieuws

LG stelt Copaco en Europea Trade aan als distributeurs

LG Electronics Business Solutions breidt zijn partnernetwerk in Belgi¨uit met twee nieuwe distributeurs: Copaco en Europea Trade.  Beide distributeurs leveren LCD-monitoren, LED-LCD-monitoren, LCD-monitor/TV’s, digitale storageoplossingen (opticals en NAS-producten) en digitale fotolijstjes van LG aan Belgische retailers en zakelijke klanten. LG Electronics werd voorheen ook verdeeld door Ingram Micro, maar die samenwerking is stopgezet.

LG en Copaco werkten al samen voor de distributie van IT-producten in Nederland. Nu breiden ze hun samenwerking uit naar België voor de distributie van NAS-oplossingen, LED-LCD-monitoren, LCD-monitoren, opticals en digitale fotolijsten. Hier zal Copaco zich in eerste instantie op de zakelijke markt richten. Han Hagedoorn, sales director bij LG Electronics Business Solutions wil de succesvolle business uit Nederland dootrekken in België. : “Hiermee wordt Copaco een van de drie Benelux-partners. Dit zijn distributeurs die in de gehele Benelux onze producten leveren.”

Europea Trade levert vooral aan grote retailketens en zal vooral de LG-monitoren en -opticals (apparatuur met lasertechnologie) distribueren. Menno van der Kraan, key account manager distributie bij LG Electronics Business Solutions vindt Europea Trade  de ideale partner voor het retailkanaal. “Ons grote voordeel is dat Europea Trade monitoren in huis heeft van een geringe selectie merken. Daardoor ligt er veel nadruk op LG-producten.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business