Nieuws

Logix Belux wordt Arrow ECS Belux

Value add distributeur Logix gaat sedert 31 januari door het leven als Arrow ECS (Enterprise Computing Solutions). De naamswijziging is het gevolg van de overname van Logix door de Amerikaanse distributeur Arrow een dik jaar geleden. Op de naam, na verandert voor de resellers niets.

Logix werd in de zomer van 2008 overgenomen door Arrow en maakte sinds die tijd al onderdeel uit van die distributiegroep. De naamsverandering was al enige tijd aangekondigd. In een persbericht benadrukt het bedrijf dat er niets verandert aan de werking, omdat Arrow ECS de lokale geplogenheden respecteert.
 
Ook in alle andere landen verdwijnt de naam Logix. Aan het hoofd van de Europese Arrow ECS organisatie staat Laurent Sadoun, die in 1998 Logix oprichtte en er nog steeds voorzitter en gedelegeerd bestuurder van was.
 
Benelux-directeur Bart Van Rheenen ziet heel veel voordelen in de opname van Logix binnen de Arrow-groep, zowel op het vlak van logistiek en ‘best practices’ als op het vlak van productlijnen. In een bericht aan de klanten op de website gewaagt hij alvast van het toevoegen van nieuwe productlijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business