Nieuws

Exclusive Networks verdeelt Cisco's Ironport

 

Cisco vertrouwt de distributie van de Ironport security producten in de Benelux toe aan Exclusive Networks. Cisco nam de security specialist Ironport drie jaar geleden over.
 
Sinds de acquisitie van Ironport heeft Cisco de distributie van de Ironport Email Security (ESA) en WebSecurity Appliances (WSA) in handen gelaten van het gespecialiseerde en gecertificeerde kanaal van Ironport zelf.  Omdat de distributie in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Noord-Afrika succesvol uitgevoerd werd door afdelingen van de Exclusive Networks Group, is nu ook voor de Benelux en de Nordics een distributieakkoord afgesloten. In 2009 bezorgde de Exclusive Networks Group Ironport in de landen die het afdekte, een omzetstijging met 20 procent.
 
In de Benelux en de Nordics werden een beperkt aantal resellers rechtstreeks door Cisco bediend, maar dat 1-tier model wordt nu omgezet naar een 2-tier model, met Exclusive Networks als distributeur.
 
Cisco behoudt de verkoop van de e-mail en websecurity producten van Ironport wel voor aan gecertificeerde partners. Daarom wordt Exclusive Networks ook geautoriseerd training center voor Cisco. De certificeringen zijn “Cisco IronPort Certified Security Professional (CICSP) Email Security” en “Cisco IronPort Certified Security Professional (CICSP) Web Security”.
 
“Wij hebben met Cisco Ironport een absolute marktleider in ons Europees portfolio, waarvan de omzet elk jaar meer dan 20% groeit doordat Ironport steeds haar technische voorsprong op de concurrentie behoudt ” zegt Olivier Breittmayer, CEO van Exclusive Group.
 
“Bovendien heeft Cisco Ironport door haar 1Tier distributie strategie in België en Luxemburg niet dat grote marktaandeel kunnen bewerkstelligen als in de landen waar Exclusive Networks de distributie in handen had. Ons trainingcenter zal zorg dragen voor meer gecertificeerde partners voor zowel de email security markt als de web security markt. Het is een grote uitdaging voor ons maar door onze in-house expertise zal dit zeer zeker gaan lukken,” zegt Robert Hellemans, managing director Exclusive Networks in België en Luxemburg.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business