Nieuws

Smart Business Strategies 102

Dossier security
In dit dossier vindt u niet alleen een overzicht van de belangrijkste trends in de wereld van IT-beveiliging. U vindt er ook een aantal praktische tips, en – last but not least – een heuse ‘security buyers’ guide’, waarin u de beschikbare producten in een overzichtelijke tabel met elkaar kunt vergelijken. Zo hebt u niet alleen een uitstekend inzicht in de prijs-kwaliteit verhoudingen maar ziet u in een oogopslag welke producten de voor u belangrijkste functies aan boord hebben

Dossier IT Management
De IT-afdeling is al langer vergeleken met de kinderen van de schoenmaker: iedereen loopt er mooi geschoeid bij behalve de kinderen van de schoenmaker zelf. Houdt dat cliché nog stand? En hoe kan dit verholpen worden? Kan een Project Management Office bijdragen aan de professionalisering van elke IT-afdeling? En wat is de rol van best practices en frameworks zoals ITIL, Cobit en ISO-standaarden? Op deze en andere vragen vindt u een antwoord in dit dossier.

It’s an app world after all
Meer dan 150.000 apps zijn al beschikbaar voor de iPhone, en ook Android en Blackberry laten zich niet onbetuigd. Moet uw bedrijf nu ook op de iPhone?

E-ID: onderschat maakt onbemind
Onze elektronische identiteitskaart bestaat al ruim tien jaar en toch wordt ze nog maar voor een handvol toepassingen gebruikt. Brengt Koning Voetbal hier verandering in?

[download_file]

En verder besteden we nog onder meer aandacht aan onderwerpen als billboard security, en de toenadering tussen 3G en Wifi

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business