Nieuws

Brightstar Europe investeert in Benelux en Frankrijk

Brightstar Europe, de joint venture tussen Tech Data en Brightstar zet ook activiteiten op in de Benelux en Frankrijk. Deze uitbreiding past in de pan-Europese strategie van Brightstar. De joint venture wil de toonaangevende distributeur worden van mobiele data-oplossingen en –diensten in Europa.

Brighstar Europa maakt gebruik van een gecentraliseerde back-office IT-infrastructuur, de logistieke mogelijkheden en de sterke kapitaalsstructuur van beide ondernemingen.
 
Door mobiele telefoons en mobility oplossingen en diensten te bieden, richt Brightstar Europe zich op mobiele operatoren, retailers en ICT-resellers in zowel de Benelux als Frankrijk. Tegelijk zal het bedrijf ook zijn portfolio aan diensten en producten uitbreiden. Brightstar zal gehuisvest worden in de kantoren die Tech Data heeft. In de Benelux zal de focus liggen op de samenwerking met RIM (Blackberry) en HTC, in Frankrijk ligt de nadruk op RIM, HTC en Samsung.
 
Brightstar Europe president Rod Millar ziet de uitbreiding naar de Benelux en Frankrijk als de volgende fase van de Europese expansie, na de succesvolle lancering in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. “Daar hebben we bewezen dat de ervaring van onze beide organisaties in de mobiele markt en met IT-kanalen een mooi aanbod vormt voor onze klanten.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business