Nieuws

Citrix roadshows van Interact

Naar goede jaarlijkse gewoonte zet datacenter distributeur Interact een op de eindgebruikers gerichte reeks seminars op rond zijn Citrix-aanbod. In tegenstelling tot de vorig jaren neemt Interact zelf de organisatie in handen. Partners kunnen wel nog deelnemen en krijgen ook de leads doorgespeeld.

Alles samen organiseert Interact tussen 25 maart en 2 april zeven sessies die specifiek gericht zijn op Xendesktop. De sessies vinden plaats in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent, Namen en Luxemburg.
 
De afgelopen jaren zette Interact zijn resellers aan om de seminars te organiseren. Ook nu kunnen de resellers helpen door hun klanten mee te brengen naar de seminars, waarbij Interact ook hulp biedt bij het uitsturen van de uitnodigingen namens de partners, maar in de template van de partner. Op die manier kan Interact ook nagaan hoe de prospecten reageerden op de mailing.
 
Interact hoopt heel wat leads te genereren tijdens de roadshow, die dan verdeeld zullen worden over de resellers. Alles samen schrijft Interact zo’n 7.000 eindegebruikers aan. De distributeur werkte ook speciaal marketing materiaal uit rond deze campagne en bouwde een proof of concept uit waarmee op twee dagen tijd in de bedrijfsinfrastructuur van de klant een proefopstelling kan worden opgezet. Interact bouwde ook een speciale website uit rond Xendesktop.
 
“Indien deze seminarformule aanslaat, herhalen we de actie in het najaar met onze andere oplossingen,” zegt marketing manager Jürgen De Wolf van Interact.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business