Nieuws

Copaco verdeelt componenten van MSI

Copaco rijgt dezer dagen de nieuwe distributeurschappen aan elkaar. Het is nu ook verdeler geworden van de componenten van MSI. Sinds begin deze week verdeelt Copaco dus de moederborden, grafische kaarten en accessoires van MSI.

De componenten van MSI werden ook al verdeeld door D&D Distribution en Tech Data. Copaco Nederland was al langer distributeur van MSI en het succes bij onze Noorderburen zorgde er nu voor dat ook Copaco België deze lijnen erbij krijgt. MSI verklaart de keuze voor Copaco vanuit de ambities van Copaco België om een sterke groei te realiseren op het gebied van componenten. “Copaco heeft in de loop der jaren een breed reseller kanaal opgebouwd in België. De ontwikkelingen in hardware gaan nog steeds in een razend tempo. Het is dan ook van belang voor de reselelr dat een distributeur op hetzelfde tempo kan schakelen,” zegt sales manager Marc Geernaert van MSI. “Met Copaco hebben we een partner gevonden die dat waar kan maken.
 
"Met MSI hebben wij een merk in huis dat voorop loopt in technologische ontwikkelingen zoals energiezuinige chips en processors, overclock features, de toepassing van meerdere grafische kaarten in één systeem en hogere standaarden op USB, S-ATA en PCI-Express,” zegt managing director Régis Vermeire van Copaco België. “Met haar wereldwijde Top 3 positie in het ontwikkelen en produceren van moederborden en grafische kaarten is MSI één van de belangrijkste spelers op dit vlak. In de maand maart kunnen onze resellers meerdere "launch acties" verwachten van Copaco op MSI moederborden, grafische kaarten en accessoires."

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business