Nieuws

Compellent voegt nieuwe Belgische partners toe

Opslagspecialist Compellent maakt bekend dat het twee nieuwe business partners in België heeft aangesteld ter bevordering van de verdere groei van zijn ‘channel-only’-verkoopmodel binnen de EMEA-regio. Prodata Systems uit Zaventem en SmartSys uit Kontich zullen ondersteuning bieden voor de verdere groei van Compellent in de Belux-regio.

Prodata Systems en SmartSys zullen Fluid Data Storage van Compellent in hun opslag- en netwerkaanbod opnemen en optreden als resellers van deze oplossing. Deze twee nieuwe samenwerkingen worden geïntroduceerd in een periode van snelle groei voor Compellent, dat voor het 17e kwartaal op een rij een omzetgroei wist te realiseren. Nu overal ter wereld steeds meer bedrijven een beroep doen op de kostenefficiënte opslagoplossing van Compellent helpt de leverancier bedrijven om hun gegevens op effectieve wijze te ontsluiten naarmate de branche het tijdperk van ‘fluid’ gegevensbeheer ingaat.
 
Steven Dahlin, directeur EMEA Sales bij Compellent: “Als reactie op de groeiende vraag naar onze opslagproducten is Compellent op zoek naar nieuwe resellers in de Benelux die over grondige expertise en ervaring binnen de opslagmarkt beschikken en uitstekende relaties met hun klanten hebben opgebouwd. Als twee van de sterkst presterende partners in de regio zullen Prodata Systems en SmartSys profiteren van ons unieke, volledig op het kanaal gebaseerde ‘assisted sales’-model, dat hen aanzienlijk concurrentievoordeel zal opleveren bij de verkoop van producten en het ondersteunen van hun klanten”.
 
“Prodata stelt zichzelf ten doel om klanten te helpen om de juiste technologie voor hun bedrijfsactiviteiten te vinden en hun risico’s weg te nemen”, zegt Bart Carbonez, algemeen directeur van Prodata Systems. “Fluid Data-opslag van Compellent biedt unieke functionaliteit die wordt gekenmerkt door een modulaire opzet, zodat we onze klanten een betaalbare doch krachtige propositie kunnen doen. We zien er dan ook naar uit om nauw met Compellent samen te werken”.
 
“Onze doelstelling is om onze klanten van de beste technologie te voorzien.
We zijn met name geïnteresseerd in producten die voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als voor de grootzakelijke markt geschikt zijn. De oplossingen van Compellent bieden optimale schaalbaarheid en kunnen met de klant meegroeien. Daarmee vormen ze een perfecte aanvulling op ons aanbod van opslagproducten”, vindt Koen Van Der Kammen, accountmanager bij SmartSys.
 
De Fluid Data-opslag van Compellent wil een einde maken aan problemen met de schaalbaarheid en de doodlopende groeitrajecten van andere opslagplatforms, die veel minder eenvoudig kunnen worden uitgebreid of opgewaardeerd. Door zijn grootzakelijk opslagsysteem te combineren met automatiseringsfunctionaliteit en intelligentie zorgt Compellent ervoor dat gegevens zich op vloeiende wijze door de organisatie kunnen bewegen op een manier die direct aansluit op de zakelijke behoeften. Hierdoor kunnen toepassingen sneller worden geïmplementeerd, is er voortdurend informatie beschikbaar ter ondersteuning van het besluitvormingsproces en worden gegevens automatisch beveiligd tegen downtime en calamiteiten.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business