Nieuws

A-Server lanceert nieuw Certified Partner Reseller Programma

A-Server kondigt de lancering aan van een certificatie programma voor het reseller kanaal. Het certificatie programma spitst zich toe op de verkoop van backup en disaster recovery diensten aan kleine en middelgrote ondernemingen in België en Nederland.

Jorre Belpaire, verkoopsdirecteur van A-Server, wil voornamelijk de reseller activiteiten stroomlijnen zodat de juiste reseller de juiste middelen krijgt. Dit moet A-server toelaten om de verkoop samen met de reseller te  stimuleren en de marketing activiteiten te onderbouwen. Er is ook behoefte aan het verstrekken van toegang tot productkennis via trainingen en technische opleidingen. Via gold en platinum certificatie kan de partner op het juiste niveau toetreden.
 
De voordelen van het certificatie programma zijn samengevat in drie luiken. Enerzijds biedt A-Server een ‘cash back’ plan aan voor het behalen van verkoopsdoelstellingen. Anderzijds verkrijgt de partner een ‘kick back’ terugbetaling van de marketing onkosten gemaakt ter ondersteuning van de marketing en communicatie. Daarnaast worden er ook nog gratis producten aangeboden waaronder een backup en disaster recovery instapmodel.
 
Arvid Fossen, marketingdirekteur van A-Server, voegt nog toe dat het certificatie programma toegang biedt tot nieuwe produkten in de A-Server innovatiepipeline. “De platinum partners verkrijgen immers een gratis testplatform van de Smart Style Office unit, een all-in-one hoog technologisch IT product dat cloud computing voordelen biedt in het kantoor zelf: on the fly desktops en servers provisioneren via een geavanceerde grafische interface, nooit geziene schaalbaarheid, zeer hoge betrouwbaarheid, een onbreekbaar opslag systeem en ingebouwde backup en monitoring tools. Dit Smart Style Office product is gebouwd om een KMO zijn IT up te graden naar een hoger niveau dat betaalbaar en toegankelijk blijft.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business