Nieuws

Red Hat en JBoss organiseren EMEA Partner Summit in Valencia

Open source specialist Red Hat laat weten dat zijn Red Hat en JBoss Europa, Middle East en Africa (EMEA) Partner Summit plaatsvindt van 2 tot en met 5 mei in Valencia, Spanje. Open source middleware, cloud computing en virtualisatie staan centraal tijdens dit summit.

Distributeurs, systeemintegratoren, JBoss Partners, ISV´s, OEM´s, resellers en trainingspartners hebben tijdens de Red Hat en JBoss EMEA Partner Summit de kans kennis en best practices te delen en ideeën te creëren om nieuwe kerncompetenties te ontwikkelen. Verder biedt Red Hat al zijn partners trainingsinitiatieven en geeft de Summit partners de mogelijkheid vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van technische sessies.
 
Tijdens de Partner Summit krijgen de deelnemers inzicht in de Red Hat Enterprise Virtualization (RHEV) routemap, zijn er klantenpresentaties over JBoss Enterprise Middleware-projecten, terwijl hands-on, interactieve sessies de laatste technologieën aan de man brengen. Verder wordt informatie gegeven over gezamenlijke marketing programma’s en is er interactie mogelijk met technologie experts en vertegenwoordigers van het Red Hat en JBoss Enterprise Middleware channel. Uiteraard zijn er ook talrijke mogelijkheden om te netwerken met de collega’s.
 
“Het technologielandschap verandert continu. Met de introductie van cloud computing en virtualisatie gekoppeld aan een compleet portfolio van open source middleware, verzekeren wij ons ervan dat onze partners uitgerust zijn met de nieuwste informatie en trainingen. Hierdoor kunnen zij hun klanten de beste oplossingen bieden,” zegt Petra Heinrich, Director, Partners & Alliances EMEA bij Red Hat. “Tijdens de summit komen tevens de nieuwste markttrends aan bod.”
 
Vorig jaar waren er 400 bezoekers uit 38 landen op deze Partner Summit. Omdat het kanaal de laatste twaalf maanden mee gegroeid is met het bedrijf, verwacht Red Hat nog meer deelnemers op deze editie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business