Nieuws

Bas Van Ierschot sales director Mobile Communications Benelux bij LG

LG Electronics benoemt Bart van Ierschot (45) tot sales director Mobile Communications Benelux. Vanaf 1 mei 2010 volgt hij in deze rol Robbert de Graaf op. Van Ierschot is in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijke voor alle salesactiviteiten van LG Mobile in deze regio. Hij maakt deel uit van het management team van LG Electronics Benelux.

Van Ietschot ziet er al naar uit om met de partners van LG Electronics samen te werken; “Met de partners ga ik de ambitieuze groeidoelstellingen van LG Electronics verder vormgeven en waarmaken. Het nu al sterke salesteam van LG wil ik in de toekomst verder uitbouwen en inspireren om onze mobiele toestellen zo in de markt te zetten dat niemand er omheen kan.”
 
Van Ierschot werkte eerder bij diverse afdelingen van de Nederlandse operator KPN en begon zijn carrière bij Canon. Bij KPN Mobiel was hij onder andere nauw betrokken bij de introducties van prepaid mobiele telefonie en lanceerde hij mobiele dataoplossingen als Blackberry smartphones en de UMTS Mobiel Internet Kaart.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business