Nieuws

Fortinet wijst Exclusive Networks Group aan als beste distributeur van Europa

Beveiligingsspecialist Fortinet heeft Exclusive Networks Group aangewezen als beste distributeur in Europa. De benoeming werd gedaan tijdens de jaarlijkse internationale Partner Conferentie, die Fortinet vorige week in Macau, China, heeft gehouden.

Op de conferentie, die door 230 partners uit 44 landen werd bijgewoond, presenteerde Fortinet zijn groeistrategie en de productplannen en werden de 2009 resultaten gevierd. “Ondanks de economische uitdagingen, is Fortinet erin geslaagd om marktaandeel te winnen en omzetgroei te realiseren waarbij tevens onze partners sterke verkoopresultaten hebben weten te bereiken. Ons succes is gebaseerd op onze prestaties op technologisch terrein en onze innovatiekracht, maar vooral ook op onze gerichte channelstrategie”, zei Patrice Perche, internationaal vice president Sales en Support bij Fortinet.
 
In de afgelopen twaalf maanden heeft Fortinet zijn wereldwijde verkoopkanaal verder uitgebreid met meer dan elfhonderd nieuwe resellers. De onderneming heeft zich vooral gericht op de training en de certificering van het verkoopkanaal; reeds meer dan 400 gecertificeerde technici hebben de FCNSP v4.0 behaald (Fortinet Certified Network Security Professional). Het partnerprogramma FortiPartner Program is verder uitgebreid met nieuwe middelen ter ondersteuning van het verkoopkanaal, waaronder nieuwe promotiematerialen, lead generation campagnes en een nieuw Asset Tracking System voor verhoogde verkopen.
 
 “Als topspeler in security is Fortinet van grote waarde voor ons. De onderneming blijft investeren in technologische innovatie, uitbreiding van productaanbod en service en blijft waarde toevoegen aan het verkoopkanaal”, zegt Olivier Breittmayer, CEO of Exclusive Networks. “Het FortiPartner Program is uitdagend en omvangrijk en biedt ons alle middelen en methoden die wij nodig hebben om de ervaring van Fortinet richting onze klanten in de praktijk te brengen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business