Nieuws

Lexmark benoemt nieuwe general manager Benelux

Printerfabrikant Lexmark heeft Rob Greaves per 1 februari aangesteld als nieuwe general manager in de Benelux. Rob volgt in deze positie Danny Molhoek op, die binnen het EMEA managementteam van Lexmark de rol van general manager voor Centraal/Oost-Europa en offshore landen gaat vervullen.
 
Rob Greaves heeft verschillende leidinggevende rollen binnen Lexmark vervuld. Voorheen was hij general manager in de regio Zuidoost-Europa, waar Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Servië, Bosnië en Lexmark’s partnerorganisaties in Griekenland en Slovenië onder vallen. Daarnaast was hij de afgelopen zeven jaar verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en voor de offshore landen Rusland en Israël. Rob neemt deze uitgebreide ervaring mee voor zijn nieuwe positie in de Benelux.
 
Momenteel is Greaves nog werkzaam vanuit het Europese hoofdkantoor in Zwitserland, maar hij zal zich op korte termijn in Nederland vestigen.
 
“Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging om Lexmark in de Benelux verder uit te bouwen. Het Benelux-team is een sterke en professionele organisatie en heeft de afgelopen jaren een sterke positie in de markt verworven waar Lexmark wil zijn. Naast het feit dat we in 2010 enkele nieuwe producten en oplossingen aankondigen, brengt dat ons in de perfecte positie om te groeien in alle sectoren binnen de Benelux-regio”, zegt Rob Greaves.
 
“Ik ben erg blij dat de Benelux-organisatie met Rob een sterke man krijgt die verder kan borduren op de groei van de afgelopen jaren en wens hem dan ook veel succes in zijn nieuwe rol”, zegt Danny Molhoek. Op dit moment is er transitiefase waarbij taken en verantwoordelijkheden geleidelijk worden overgedragen.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business