Nieuws

Vasco bekroont TD Azlan en Interact

Beveiligingsspecialist Vasco Data Security heeft de Belgische afdeling van TD Azlan bekroond voor de goede marketing support die het biedt. Interact werd uitgeroepen tot één van de snelst groeiende distributeurs, een award die het deelt met vier andere Europese distributeurs.

Vasco hield deze week zijn Europese distributeursevent in Wemmel, en maakte van de gelegenheid gebruik om zijn distributeurs in de bloemetjes te zetten. De prijzen werden toegekend in vijf categorieën: Best Overall Performance, Best Marketing Support, Best Technical Support, Best Newcomer and Fastest Growing.
 
TD Azlan België werd bekroond omwille van zijn geïntegreerde marketing aanpak, zoals die naar voren komt uit publicaties als Refresh en SMB Access.
 
In de categorie snelst groeiende distributeur werd Interact bekroond naast distributeurs uit Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië. Alleen bedrijven die in 2009 meer dan 100% groeiden ten opzichte van 2008 kregen deze onderscheiding.
 
“Vasco heeft het afgelopen jaar heel veel geïnvesteerd in zijn indirecte verkoopskanaal,” zegt presidenten Chief Operating Officer Jan Valcke. Hij prees de distributeurs omwille van hun enthousiasme, passie en toewijding voor Vasco.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business