Nieuws

Real Dolmen wordt officieel partner van SAP

Softwareleverancier SAP en de Belgische dienstenleverancier RealDolmen gaan nauwer samenwerken rond SAP Business Objects Planning and Consolidation (SAP BPC). Deze toepassing integreert en vergemakkelijkt de planning, budgettering en forecasting van een onderneming, zodat het management sneller en beter kan reageren op wijzigende economische omstandigheden.

RealDolmen heeft zelf al ervaring opgedaan met de technologie achter SAP BPC. Het vroegere Real Software was namelijk een van de eersten in België die de producten van OutlookSoft verdeelden. SAP BPC is de naam waaronder deze oplossing verder werd ontwikkeld nadat OutlookSoft in mei 2007 door SAP werd overgenomen. RealDolmen gebruikt deze tools ook voor de eigen budgettering, forecasting en managementrapportering, en dit zowel voor operationele als financiële gegevens. Twee jaar geleden werd Real Software trouwens door SAP bekroond omwille van zijn gebruik van deze tool.
 
RealDolmen wordt door deze samenwerking officieel partner van SAP in zowel België als in Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Een gespecialiseerd team zal zich voortaan voltijds toeleggen op het implementeren van deze oplossing voor Enterprise performance management en andere BusinessObjects-producten van SAP.
 
 "Met een op maat gemaakte versie voor de grotere Belgische kmo en een ‘Enterprise’-versie voor grote organisaties kunnen we steeds de beste oplossing voorstellen op maat van de klant en geïntegreerd met de rest van zijn omgeving", zegt Tim Claes, business strategy manager enterprise solutions bij RealDolmen. "RealDolmen wil dan ook het aanspreekpunt bij uitstek zijn voor alle informatienoden van zijn klanten. Door onze samenwerking met SAP ook op het terrein van Business Intelligence en Performance Management te versterken, komen wij weer iets dichter bij dat ideaal van de single-source ICT-leverancier."
 
Peter Nurski van SAP is verheugd dat een van de grootste systeemintegratoren van het land zijn schouders onder SAP BPC zet. “Vooral middelgrote organisaties – een segment waarin RealDolmen heel sterk staat – zijn voor dit soort technologieën op zoek naar een leverancier die zekerheid en continuïteit kan bieden."

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business