Nieuws

Sencit stopt corporate activiteiten in België

 

Sencit Enterprise NV, het ICT-dienstenbedrijf gericht naar het corporate marktsegment, zet haar activiteiten op de Belgische markt stop. Het bedrijf wijst de internationalisering binnen het corporate marktsegment en de economische crisis aan als oorzaken voor de sluiting.
 
Sencit Enterprise NV, heeft vestigingen in Antwerpen en Zaventem, en is sinds enkele jaren actief op de Belgische markt. Het bedrijf bouwde, als kleinere speler zijn, toch een mooie klantenportfolio op. In een persbericht wijst Sencit Enterprise NV er op dat het laatste jaar een sterke internationalisering opgetreden is in het corporate marktsegment, waardoor ICT beslissingen veelal binnen een frame agreement in het buitenland beslist worden en tevens ook uitgerold door internationale en dus grotere ICT bedrijven.
 
Bovendien zijn de ICT budgetten naar aanleiding van de crisis vaak bevroren geworden, wat uiteraard ook een sterke impact gehad heeft op de financiële gezondheid van het bedrijf. Een stopzetting van de Belgische activiteiten was de enige optie.
 
Er wordt intussen gezocht naar een oplossing om de continuïteit in de service naar de klanten te kunnen verder zetten, meldt het persbericht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business