Nieuws

F5 Networks lanceert nieuw Europees partnerprogramma

Netwerkspecialist F5 Networks lanceert een nieuw partnerprogramma voor Europa het Midden-Oosten en Afrika, onder de naam UNITY. Hiermee wil het bedrijf de transparantie vergroten binnen zijn partnercommunity op basis van duidelijke criteria.

F5 beloont value-added resellers en distributeurs voor hun investeringen. Het bedrijf streeft ernaar om in samenwerking met partners een optimale klantervaring te bieden.
Als één van de nieuwigheden in het programma is er een betere erkenning voor partners die geïnvesteerd hebben om klanten effectief te ondersteunen. F5 wil zichzelf positioneren als een partner waarmee het loont om zaken te doen. Dit doet het bedrijf door heldere, meetbare criteria te hanteren, die eindgebruikers toegevoegde waarde opleveren.
 
Verder zijn er ook nieuwe toegangseisen voor elke partnerstatus. F5 wil partners op gelijke voet behandelen en transparant zijn voor wat betreft de voordelen en eisen op elk partnerniveau.
 
Diezelfde transparantie is er ook in de ondersteuning voor partners. Door betere marketingondersteuning van partners wil F5 nauwere samenwerkingsverbanden creëren en zijn back-end-systemen en -processen verbeteren.
 
“Het nieuwe partnerprogramma identificeert, meet en beloont gedrag dat leidt tot een betere klantervaring”, zegt Jaak Cuppens, channel manager Northern EMEA bij F5 Networks. “F5 is marktleider in applicatiebeschikbaarheid en loopt op dit gebied technologisch voorop. Het UNITY-programma stelt F5 en zijn partners in staat dit succes verder uit te bouwen door het voor partners eenvoudiger te maken om F5-oplossingen aan te bieden. Dit zijn oplossingen die organisaties helpen om te voldoen aan de meest nijpende behoeften voor wat betreft de beschikbaarheid van veilige, snelle en betrouwbare applicaties.”
businessdistributeursf5itresellerjaak cuppensnetwerkenpartnerprogrammaresellers

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals