Nieuws

Ingram Micro gaat ondergronds

Distributeur Ingram Micro organiseert zijn Business Village event dit jaar op donderdag 27 mei. Als locatie wordt dit keer gekozen voor de kelders van de Tour&Taxis site. Zeer toepasselijk kreeg deze editie de naam ‘Underground Business Village’ mee. Meer dan 65 vendors zouden deelnemen aan het event.

Vorig jaar vond de Business Village (bij velen nog bekend als de Ingram Micro Showcase) plaats in het park van Edingen. Ook dit jaar wilde Ingram Micro origineel uitpakken. "Gesteund door de positieve commentaren die wij van onze klanten en deelnemende standhouders hebben ontvangen naar aanleiding van het evenement vorig jaar, hebben wij besloten om ook dit jaar met een vernieuwend concept uit de hoek te komen" zegt Axel Degreef, Sr. Marketing Manager Ingram Micro. "Daarom nemen we deze keer onze resellers en vendors mee in een ondergrondse omgeving en creëren we voor de gelegenheid een Underground-sfeer, een allusie op de Londense metro waar wij de parallel trekken met onze business bedrijvigheid, de plaats waar heel veel mensen samenkomen en ook gebruik maken van het ‘netwerk’. Resellers mogen onder geen beding deze Underground Business Village missen.”
 
Ingram Micro geeft ook nog vijf goede redenen mee om de Business Village te bezoeken. “De Business Village bezoeker wordt de kans geboden om in minder dan een dag tijd en op één locatie meer dan 65 leveranciers en standhouders te ontmoeten. Bovendien kunnen geïnteresseerde resellers er in avant-première de nieuwe website van Ingram Micro ontdekken die volgende maand gelanceerd wordt.” Verder pakt Ingram Micro op de Busienss Village ook uit met zijn nieuwe Data Capture / Point-of-Sales (DCPOS) divisie, en hoort de reseller er hoe hij kans maakt op een heuse Harley Davidson of een Smart ForTwo. Laatste overtuigend argument: “tevredenheidsenquêtes tonen aan dat de Ingram Micro Business Village gelauwerd wordt als een professioneel, en tevens gemoedelijk en klantvriendelijk evenement,” zegt Degreef.
 
Ook IT Reseller neemt dit jaar opnieuw deel aan de Business Village van Ingram Micro. Bezoek ons zeker op onze stand.
 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business