Nieuws

Newtel Essence valt in de prijzen

Interactive Intelligence heeft Newtel Essence tijdens zijn EMEA Partner Conference uitgeroepen tot partner van het jaar. Naast ‘Overall Winner’ sleepte Newtel Essence nog twee awards (Most New Customers en de Pinnacle Award) in de wacht en behoudt het zijn Platinum Elite Partner status.

Newtel Essence behoort hiermee tot de top 3 partners (wereldwijd) van Interactive Intelligence en is zelfs de enige Platinum Elite Partner buiten de Verenigde Staten.
 
Interactive Intelligence is een leverancier van IP-telefonie en communicatie oplossingen voor kantoren en contactcenters. Interactive Intelligence hield half april in Budapest zijn EMEA Partner Conference.
 
Tijdens de openingssessie mochten mensen van Newtel Essence diverse keren het podium op.
In totaal kreeg het bedrijf vijf bekroningen. Belangrijkste was de award als Overall Winner, waarmee Interactive Intelligence Newtel Essence uitriep tot EMEA Partner van het Jaar. Newtel Essence werd met de award ‘Most New Customers 2009’ ook beloond voor zijn succesvolle verkoopstrategie in het crisisjaar 2009. De Pinnacle Award, de derde onderscheiding voor Newtel Essence, is voor de Interactive Intelligence partner die de voorbije twaalf maanden in de EMEA-zone het grootste contract heeft afgesloten. Newtel Essence haalde deze award dankzij de overeenkomst met Unamic/HCN (dat recent nog een nieuw contactcenter in Zaventem opende).
 
Belgische directeur Stanny De Reyt van Newtel Essence, is verheugd. “Dit is het derde jaar op rij dat we ons Platinum Elite partner mogen noemen. Dat is op zich al een mooie prestatie, maar dit jaar zijn we wel bijzonder blij met de uitzonderlijke status door de titel ‘Partner van het Jaar’. Samen met de andere awards is dit een mooie beloning voor het harde werk dat we de voorbije jaren hebben verzet.”
 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business