Cisco bekroont Ingram Micro

Ingram Micro heeft vorige week de Worldwide Distributor of the Year gekregen van netwerkenspecialist Cisco. Tegelijk kreeg de Amerikaanse tak van Ingram ook nog de Cisco Services Innovation Award. Beide prijzen werden toegekend tijdens de Partner Summit die Cisco in San Francisco hield.

De prijs van distributeur van het jaar wordt door Cisco toegekend aan de distributeur die het zo goed doet dat Cisco zou willen dat alle andere distributeurs zijn voorbeeld volgen. Alle distributiemanagers van Cisco vonden dat Ingram Micro het uitmuntende prestaties geleverd heeft.
 
Steve Meynen, managing director Ingram Micro Belux is bijzonder tevreden met deze bekroning. “Deze erkenning is het resultaat van het goede werk wereldwijd van al onze Cisco teams. Ook in België hebben wij een nauwe samenwerking met Cisco ontwikkeld, en met succes. Vandaag zit de Cisco-business bij Ingram Micro in de lift en daarom hebben wij enkele weken geleden het Ingram Micro Cisco-team versterkt met een nieuw team-lid om onze resellers nog beter te ondersteunen. Deze samenwerking zullen we extra in de verf zetten tijdens de Business Village in mei”.
 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business