Erik Hikspoors gaat van HP naar NetMedia

Erik Hikspoors is sinds 1 mei managing partner bij NetMedia Europe, een jong Europees bedrijf op het vlak van media optimalisatie via het net. Hikspoors was jarenlang de channelbaas van HP België. Ook Mark De Backer, channel baas van de storage afdeling, verlaat HP.

Toen HP eind vorig jaar zijn SPO channel organisatie opdoekte, werd Erik Hikspoors benoemd tot channelbaas van de PSG-groep. Nu heeft hij dus het bedrijf verlaten. Zijn nieuwe bedrijf, NetMedia Europe is onder meer bekend van de Belgische promotieportaal Promobutler, en het bedrijf biedt ook diensten op het vlak van search engine optimalisatie en andere services waarbij het zijn klanten een verhoogde ROI kan bieden op hun communicatiebudgetten.
 
Channel sales manager Mark De Backer stond tot nu toe aan het hoofd van de ESSN channel afdeling. Na een drukke professionele carrière van twintig jaar die hem van Computer 2000 en ATC via Digital en Compaq naar HP bracht, last hij een rustperiode van een half jaar in, om meer tijd te besteden aan zijn familie en van het leven te genieten. Bij ESSN neemt Stéphane Coteur zijn rol over.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business