Azlan is beste Europese partner van Cisco

Azlan, de value add afdeling van Tech Data is zwaar in de prijzen gevallen op de Partner Summit die Cisco vorige week in San Francisco organiseerde. Het bedrijf werd onder meer uitgeroepen tot European Markets Channel Partner of the Year.

Azlan is de eerste distributeur die deze prijs krijgt, en beschouwt deze erkenning als de meest prestigieuze award die op de Partner Summit werd uitgereikt. Daarnaast kreeg Azlan de Partner Elevation Award. Die bekroont een distributeur die het meeste gedaan heeft om partners bij te staan in het ontwikkelen van hun kennis rond Cisco-technologie.
 
Alsof dat al niet genoeg is, kregen ook nog eens acht landenorganisaties de Cisco Distribution Partner of the Year Awards.
Volgens Simon England, Europees managing director van Azlan, tonen de bekroningen aan dat Azlan heel goed samengewerkt heeft met Cisco. Hij wijst op de vele nieuwe initiatieven die vorig jaar genomen werden, tegen de economische omstandigheden in. Zo was Azlan de eerste om de UCS C-Series aan te bieden aan partners.
 
Ook Cisco’s channel baas Thierry Drilhon was tevreden met de erkenning voor Azlan. “Om de Europese prijs te krijgen, moet een distributeur in alle landen hoge ogen gooien op het vlak van klantentevredenheid, geografische dekking en kwaliteit.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business