Ingram Micro rekent op topeditie Business Village

Deze week is de laatste week waarop resellers kunnen registreren voor de Business Village die distributeur Ingram Micro op donderdag 27 mei organiseert. Het belooft een mooie editie van Business Village te worden, met meer dan 70 standhouders en diverse acties.

Business Village vindt dit jaar plaats in de kelders van Tour&Taxi’s in Brussel, onder het thema Underground. Dat thema verwijst niet alleen naar de ondergrondse locatie, maar ook naar de mogelijkheden tot netwerken die deze beurs biedt.
 
Dit jaar schreven meer dan 70 standhouders zich in voor het event. Daarbij zitten ook een aantal nieuwe aanwinsten in de portefeuille van Ingram Micro, zoals Pelco, BitDefender, Memup, Vasco Data Security, Icidu, Garmin en Ricoh. Ook de nieuw opgerichte afdeling Data Capture/Point of Sales pakt uit met een aantal nieuwe vendors: Datalogic, Intermec en Motorola. “En ook Belgacom, Sony en Infocus – 3 vendors waarmee wij recent exclusief in zee zijn gegaan – zijn van de partij,” zegt senior marketing manager Axel Degreef van Ingram Micro.
 
Opvallende aanwezige is uiteraard ook Microsoft, dat net Office 2010 lanceerde. Microsoft sponsort de Office 2010 Party ’s avonds, en overdag geeft Microsoft diverse trainingssessies.
 
Nieuwsgierigen kunnen op Business Village een voorsmaakje krijgen van de nieuwe Ingram Micro website die binnenkort gelanceerd wordt, en uiteraard zet Ingram Micro ook de spotlights op de Harley Davidson en de SmartFortwo die resellers kunnen winnen via de Speed Up campagne.
 
Inschrijven voor de Business Village kan via de website van Ingram Micro, doorklikken op Business Village.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business