Tech Data lanceert zijn AV-afdeling Maverick in de Benelux

De laatste maanden was distributeur Tech Data zijn afdeling voor audiovisueel materiaal fors aan uit uitbreiden met nieuwe distributiecontracten. Nu profileert het bedrijf ook in de Benelux zijn AV-afdeling onder de merknaam Maverick.

Maverick heeft in grote delen van Europa al een goede reputatie opgebouwd als gespecialiseerde AV-distributeur. Omdat Maverick in alle belangrijke landen van Europa aanwezig wil zijn, opent Maverick nu ook in de Benelux zijn deuren.
Gedurende de komende maanden zal Maverick een aantal klantinitiatieven en marketingprogramma’s lanceren die speciaal ontwikkeld worden om opportuniteiten voor de klanten in de Benelux te vergroten. “Het is essentieel dat we onze klanten een duidelijke meerwaarde bieden,” zegt Evy Remory, business development manager van Maverick in de Benelux. “Dit omvat het uitwerken van promoties, de organisatie van evenementen en een aanbod van ondersteuningsplannen om resellers te helpen bij de groei van hun bedrijf. Wij kunnen onze resellers ook van a tot z helpen bij de opmaak van een offerte, we bieden immers zowel de AV- als de IT-producten aan die nodig zijn bij een standaardinstallatie”. Een van deze initiatieven is bijvoorbeeld ons education seminarie dat we in juni organiseren voor onze partners in België.
 
Evy Remory beschrijft deze lancering als een unieke opportuniteit voor Maverick-klanten en -verkopers.  “Bij Maverick hebben we een sterk team van specialisten in dienst genomen zodat we onze klanten een totaaloplossing kunnen aanbieden. Wij hebben ook onze afdeling ‘Hotlamps’, die het beste voorraadniveau aan projectorlampen kan voorleggen in Europa. Onze missie is om aan de resellers een hoog niveau van gespecialiseerde klantenservice aan te bieden, gecombineerd met een logistiek van wereldklasse en een uitstekende kredietservice. Als de grootste AV-distributeur in Europa hebben wij relaties met een groot aantal verkopers en merken, waaronder Samsung, Epson, BenQ, NEC, Smart, Vogels, … Bovendien zal Maverick binnenkort een volledig nieuw aanbod van installatieaccessoires van Vision lanceren.”
 
Remory ziet de lancering van Maverick als een pure win-win situatie voor klanten en leveranciers. “Het specialisme van Maverick gecombineerd met de broadline-vaardigheden van Tech Data creëert toegevoegde waarden in zowel IT- als AV-omgevingen. Zeker nu deze 2 werelden naar elkaar toegroeien.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business